Sini Heman
Kouluttaja

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja ja urheilukoirahieroja. Koirieni kanssa olen harrastanut laajasti useampaa lajia: tokoa, rally-tokoa, agilitya, noseworkia, koiratanssia, metsäjälkeä, hakua ja erikoisetsintää. Ensimmäinen kisakoirani oli prahanrottakoira Veeti, joka oli Suomen ensimmäinen prahanrottakoira, joka kisasi agilityssa ja rally-tokossa. Voittipa hän kerran rally-tokon voittajaluokankin! Nykyinen kisakoirani on bordercollie Scifi (s. 18.3.2021), jonka päälajeina ovat toko ja metsäjälki, mutta harrastamme myös rally-tokoa, hakua ja erikoisetsintää. Scifi on aloittanut kilpauransa tokossa ja rally-tokossa oikein hienoin tuloksin ja onpa hänellä jo lupa osallistua PK-kokeisiin, koska on suorittanut myös BH:n.

Kouluttajana ammennan ja sovellan tietoa ihmismaailmasta kasvatustieteen maisterintutkinnon pohjalta. Käytän koulutuksessa positiivista vahvistamista ja mottonani onkin "Sitä saat, mitä vahvistat.". Kouluttajana minulle on tärkeää kohdata koirakko yksilöinä, tukea heidän yhteisen treenikuplan vahvistumista ja auttaa heitä kohti omia tavoitteitaan - oli kyse sitten kotikoiran aktivoimisesta tai kilpauralle suuntaamisesta. Olen luonteeltani rauhallinen, kannustava ja monelta kantilta asioita pohtiva, joiden koen olevan vahvuuksia kouluttajan työssä.

Koen, että kouluttajana kehittyminen on elinikäinen oppimistehtävä. Tämän vuoksi käyn itsekin paljon erilaisissa koulutuksissa niin Scifin kanssa kuin myös vain kuuntelemassa. Muiden treenien seuraamisesta kun voi oppia valtavasti! Minulla on kova halu kehittää itseäni koirien kouluttajana niin oman koirani kuin asiakkaideni suhteen.

Yhteystiedot:
045-6319860
vauhtikuono@gmail.com
toukokuu
kesäkuu
heinäkuu
elokuu