Treenitila
Käytössämme on Villähteen Agilityurheiljat Ry:n uuden hallin perimmäinen kenttä omalla sisäänkäynnillä. 
Halli sijaitsee historiallisessa vanhalla lasitehtaalla.

Ajo hallille tapahtuu Lasitien kautta. Laita navigaattoriin siis Lasitie, Lahti. Aja Lasitietä suoraan ylös kunnes saavut portille.
Tilavarauksen tai kurssin yhteydessä saat ohjeistuksen hallille kulkemiseksi. 


Kentän koko on n. 15x26m, ja se on aidattu yhdeltä pitkältä sivulta, kolme sivua rajautuu seiniin. Kentän alustana on Saltexin kumirouhetäytteinen keinonurmi ja hallin lämpötila on 10-15 astetta.
Luethan myös säännöt!


HALLIN VARAUSKALENTERIIN


Kausikortti vapaatreenaukseen 49€ /kk.
Kausikortin voit nyt ostaa verkkokaupastamme!

Kausikortti on henkilökohtainen, eikä sitä tule käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Kortti perutaan, mikäli väärinkäyttöä havaitaan. Kausikorttilainen voi kaverimaksulla ottaa yhden (1) kaverin mukaansa treenaamaan, kaverimaksu on 10€ / kerta. Kaverimaksu maksetaan ennen kaveritreenin alkua verkkokaupassamme. Kausikortin haltija vastaa kaverinsa maksun tarkistamisesta ja hallisääntöjen ohjeistamisesta kaverilleen.
Kausikortilla voi treenata vapaaasti hallin vapaina aikoina. Hallin varaustilanteen voit tarkastaa varauskalenteristamme.
Vuoroja ei varata erikseen kalenterista.
Jos hallille saapuu toinen kausikortillinen, voi yksi kausikorttilainen pitää kenttää hallussaan max. 30min kerrallaan. Aina voi myös sopia yhteistreeeistä, sopu sijaa antaa! Annetaan kuitenkin jokaiselle treenirauha.

Kentältä löytyy grippiputket 1x 5m ja 1x 3m, puomi, A, keinu, pituus, rengas, 5x hyppyeste. Kaikkia esteitä saa käyttää. Esteet palautetaan vuoron päätteeksi takaisin paikoilleen, paitsi tiistaina ja keskiviikkona esteet saa jättää kentälle. 

Lisäksi löytyy hooppeja, tynnyreitä, hoopers-putki, rallyn ALO ja AVO-kyltit, sekä 10 kylttitelinettä ja kartiot. Kaikkia saa lainata, kunhan palauttaa takaisin paikoilleen. 

Ilmoitathan rikkoutuneista / huonokuntoisista esteistä tai välineistä aina välittömästi sähköpostilla nora@putkeenmenee.fi


Syksyn hinnasto, kaikki hinnat sisältävät alv. 24% (voimassa 1.8.2023 - 31.12.2023):
 

IRTOVUOROT:
 
Prime-time (arkena klo 16-21 vkl  klo 6-18):
35€ / 60min  (21€ / 30min) 
 
Arkiaamupäivät klo 6-12:  
15€ / 60 min   (9€ / 30 min)

Muut ajat:
22€ / 60 min    (13,20€ / 30min)

 
VAKIOVUOROT (vähintään 10 krt):
 
Prime-time (arkena klo 16-21 vkl  klo. 6-18):  31€ /h
 
Arkiaamupäivät klo 7-12:  12€ /h
Muut ajat: 20€ /h


Kausikortti: 49€ /kk


 
Vakiovuorot varataan sähköpostitse ja maksetaan verkkokaupassa varauksen jälkeen. Irtovuorot voi varata ja maksaa varauskalenterimme kautta.

Tilaa vuokrataan yksityishenkilöille, yhdistyksille, kasvattajille ja treeniporukoille. Tilan käyttö kaupalliseen toimintaan ilman erillistä sopimusta on kielletty, ja tilan vuokraamisesta kaupalliseen käyttöön sovitaan aina tapauskohtaisesti sähköpostitse.

  
Tarkemmin tilavuokrauksesta voit tiedustella sähköpostilla nora@putkeenmenee.fi 
 


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.