Treenitilamme käyttöön liittyvät säännöt

Hallissa on videovalvonta!
 
- Pidä kenttä siistinä, palauta käyttämäsi tavarat paikoilleen. Esteiden säilytyksestä löytyy ohjeistus hallin seinältä. Estet korjataan käytön jälkeen pois muina päivinä paitsi tiistaina, torstaina ja perjantaina, tai erikseen ilmoitettuina valmiin radan päivinä. Mikäli kentällä on numeroitu rata, palauta esteet lähtiessäsi samoille paikoille kuin missä ne olivat. 

- Halliin saapuessasi puhdista koirasi lumesta, kurasta ja hiekasta, jotta matto pysyy mahdollisimman puhtaana ja ehjänä. Treenikentälle saa mennä vain puhtaissa sisäkengissä, joten ota myös vaihtokengät mukaasi! Ulkokengillä vain eteismatoille!
 
- Hallin käyttäjä on vastuussa omasta, koiransa ja ympäristön turvallisuudesta, sekä käyttämistään välineistä. Tämä koskee myös muita hallin käyttäjän mukana olevia henkilöitä ja eläimiä. Hallin käyttäjä on velvollinen korvaamaan mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Rikkoutuneista esteistä, välineistä,  tms. tulee ilmoittaa heti Noralle, jotta hallia on kaikkien turvallista käyttää!
Ethän turvallisuussyistä sido koiraasi mihinkään esteisiin. Esteet eivät kestä mikäli koira kiskaisee ja voivat rikkoutua tai pahimmassa tapauksessa kaatua koiran päälle. Koiraa ei myöskään saa jättää valvomatta kentälle. 
 
- Huomioithan että tilaa kenttää voi varata ainoastaan treenaamiseen tai koirankoulutukseen, tilaa ei voi vuokrata koirien leikittämistä tai juoksuttamista varten.
 
- Ulkoiluta koirasi huolellisesti ennen treenivuoroasi muualla kuin hallin piha-alueella, äläkä anna koirasi merkata sisällä esteisiin, seiniin, tms. Vahingon sattuessa siivoa koirasi sotkut huolellisesti hallin seinältä löytyviä ohjeita noudattaen, ja maksa sotkusakko ohjeiden mukaisesti VAU:n tilille.
Sotkusakko on 20 €  tilinumero: FI62 1367 3000 1120 36 ja viite 9991.
 
- Juoksunartut treenaavat hallissa juoksuhousut jalassa. Juoksunartut ovat hallissa ainoastaan oman treenisuorituksensa ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että koiran kanssa mennään kentälle tekemään oma treenisuoritus, jonka jälkeen se viedään hallista pois. Koiraa ei pidetä odotustilassa/kentällä treenisuorituksen ulkopuolella.
 
- Luethan huolellisesti myös koko hallia koskevat säännöt Villähteen Agilityurheilijat RY:n sivuilta.
 
Lähtiessäsi laita puhaltimet takaisin päälle, sammuta valot ja lukitse ovi!