Agility   
Agilityn päiväryhmät   
Päiväryhmät mahdollistavat harrastamisen myös mikäli iltaisin ei ole aikaa harrastaa! Päiväryhmiä perustetaan kysynnän mukaan, joten ilmoita halukkuudestasi päästä päiväryhmään sähköpostilla: putkeenmenee@gmail.com

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Agilityn viikkoryhmät   
Viikkoryhmiin ilmoittautuessasi ilmoittaudut jatkuvaan ryhmään, joka laskutetaan kuukausittain (eräpäivä 15. päivä). Viikkoryhmän hinta on 80€ /kk, riippumatta siitä tuleeko kuussa neljä vai viisi kertaa.
Mikäli paikkoja jää, on mahdollista hakea myös puolikkaalle paikalle (joko parittomat tai parittomat viikot), jolloin kuukausimaksu on 45€. Kokonaiset paikat täytetään ensin.
Kesällä viikkoryhmät voivat pitää taukoa, ja mikäli muuten tulee kouluttajien/hallin toiminnan vuoksi taukokertoja, näistä ilmoitetaan etukäteen ja huomioidaan laskutuksessa.
Viikkoryhmiin voi ilmoittautua kaikentasoiset koirakot. Treenit sovelletaan jokaisen oman taitotason ja toivomusten mukaisiksi.
Viikkoryhmäpaikan irtisanomisaika on 1kk, ellei jonossa ole heti paikalle tulijaa.
Viikkoryhmäläiset saavat myös mm. alennuksen hallin kausikortista.
Lisätietoja: nora@putkeenmenee.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava maksu kattaa ensimmäisen kuukauden maksun. Maksu tulee uusien viikkoryhmäläisten suorittaa ennen ensimmäistä treenikertaa.
Maksuna käy myös Smartum, Edenred tai Epassi.

Vuoden 2024 viikoryhmiin ilmoittautuminen on nyt auki! Varaa pian paikkasi!
Ilmoittautuminen viikkoryhmiin täällä!

Lisätietoja löydät täältä: 
https://www.putkeenmenee.fi/pages/viikkoryhmat

Agilityn täsmätreenit   
Agilityn kursseja ja yksittäisiä tunteja joilla keskitytään johonkin tiettyyn osa-alueeseen, esim. ohjaustekniikat, koiran esteosaaminen, koiran itsenäisyys.

joulukuu

Agilityn yksärit   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Yksäreillä ei ole kiire eikä häiriöitä vuorojen vaihdoista, ohjaaja voi itse esittää toiveita yksärin sisällölle. 

Voit valita yksärin pituudeksi 30min tai 60min, ja halutessasi voit jakaa 60min yksärin kaverin kanssa, tai kahdelle omalle koirallesi!
Max. osallistujamäärä 2 henkilöä 60min yksärillä, 1 henkilö 30min yksärillä.

Yksärillä voidaan tehdä ratatreeniä tai keskittyä yksittäisiin asioihin, esim. tekniikkaan asiakkaan toivomusten mukaan.

Hinnat:

30 min: 35€
60 min: 65€
 


Hinnat sisältävät alv. 24%

Mikäli haluaisit tulla yksärille, mutta alta ei löydy sopivaa aikaa, voit tiedustella yksäriaikoja myös sähköpostitse nora@putkeenmenee.fi