Agility   
Agilityn tutustumistunnit   
Agilityn alkeet   
Alkeiskursseilla opetellaan agilityn perustaitoja, sekä eri esteitä pikkuhiljaa jokaisen koiran omalla edistymistahdilla. 

heinäkuu
elokuu

Agilityn päiväryhmät   
Päiväryhmät mahdollistavat harrastamisen myös mikäli iltaisin ei ole aikaa harrastaa! Päiväryhmiä perustetaan kysynnän mukaan, joten ilmoita halukkuudestasi päästä päiväryhmään sähköpostilla: putkeenmenee@gmail.com

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Agilityn viikkoryhmät   
Viikkoryhmiin ilmoittautuessasi ilmoittaudut jatkuvaan ryhmään, joka laskutetaan kuukausittain (eräpäivä 15. päivä). Viikkoryhmän hinta on 80€ /kk, riippumatta siitä tuleeko kuussa neljä vai viisi kertaa.
Mikäli paikkoja jää, on mahdollista hakea myös puolikkaalle paikalle (joko parittomat tai parittomat viikot), jolloin kuukausimaksu on 45€. Kokonaiset paikat täytetään ensin.
Kesällä viikkoryhmät voivat pitää taukoa, ja mikäli muuten tulee kouluttajien/hallin toiminnan vuoksi taukokertoja, näistä ilmoitetaan etukäteen ja huomioidaan laskutuksessa.
Viikkoryhmiin voi ilmoittautua kaikentasoiset koirakot. Treenit sovelletaan jokaisen oman taitotason ja toivomusten mukaisiksi.
Viikkoryhmäpaikan irtisanomisaika on 1kk, ellei jonossa ole heti paikalle tulijaa.
Viikkoryhmäläiset saavat myös mm. alennuksen hallin kausikortista.
Lisätietoja: nora@putkeenmenee.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava maksu kattaa ensimmäisen kuukauden maksun. Maksu tulee uusien viikkoryhmäläisten suorittaa ennen ensimmäistä treenikertaa.
Maksuna käy myös Smartum, Edenred tai Epassi.

Vuoden 2024 viikoryhmiin ilmoittautuminen on nyt auki! Varaa pian paikkasi!
Ilmoittautuminen viikkoryhmiin täällä!

Lisätietoja löydät täältä: 
https://www.putkeenmenee.fi/pages/viikkoryhmat

Agilityn yksärit   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Yksäreillä ei ole kiire eikä häiriöitä vuorojen vaihdoista, ohjaaja voi itse esittää toiveita yksärin sisällölle. 

Voit valita yksärin pituudeksi 30min tai 60min, ja halutessasi voit jakaa 60min yksärin kaverin kanssa, tai kahdelle omalle koirallesi!
Max. osallistujamäärä 2 henkilöä 60min yksärillä, 1 henkilö 30min yksärillä.

Yksärillä voidaan tehdä ratatreeniä tai keskittyä yksittäisiin asioihin, esim. tekniikkaan asiakkaan toivomusten mukaan.

Hinnat:

30 min: 35€
60 min: 65€
 


Hinnat sisältävät alv. 24%

Mikäli haluaisit tulla yksärille, mutta alta ei löydy sopivaa aikaa, voit tiedustella yksäriaikoja myös sähköpostitse nora@putkeenmenee.fi

Hyppytekniikka   
Hyppääminen on opeteltavissa oleva taito kuten mikä tahansa muukin!
Agilityrata koostuu pääosassa erilaisista hyppytehtävistä, mutta silti itse hyppäämisen tekniikkaa harjoitellaan normaalitreeneissä melko vähän. Miksi emme panostaisi myös tähän osa-alueeseen enemmän!

Hyppytekniikkaharjoitteiden avulla koira voi kehittää hyppäämistään turvallisemmaksi ja tehokkaammaksi. Optimaalinen hyppytekniikka vähentää myös loukkaantumisriskiä ja voi pidentää koiran harrastusuraa.

Hyppytekniikka sopii myös muille kuin agilitykoirille. Sen harjoittelusta hyötyvät myös mm. toko- ja pk-koirat.
Lisäksi hyppytekniikkaharjoitteet ovat loistavaa fysiikkka- ja kehonhallintatreeniä koiralle kuin koiralle.

Hyppytekniikkakouluttajamme Nora on valmistunut 2024 hyppytekniikkakouluttajaksi Vappu Alatalon järjestämältä hypptekniikkakouluttajien kurssilta. Kurssilla opiskeltiin kouluttamaan hyppytekniikkaa Susan Salon menetelmän avulla. 

Lisäksi Nora on opiskellut koirien fysiikkaharjoitteita ja hyppytekniikkaa Tanja Partasen (MoveWell) järjestämissä koulutuksissa, sekä imee itseensä uuta oppia jatkuvasti. 
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.