Pennuille   
Pentuaika on parasta aikaa luoda suhdetta omaan koiraan, löytää yhteistä kuplaa ja myös opettaa vahvoja pohjataitoja niin elämään kuin tuleviin harrastuksiinkin.

Pentujen kanssa voi alusta asti puuhastella todella paljon ilman että silti liikaa rasittaa pentua. Ja kun osaa tehdä ja vahvistaa juuri oikeita juttuja, ei toistoja tai koulutuskertojakaan lopulta tarvitse kovin paljoa.

Pennuille parhaimpia ensikursseja on meillä pentukurssi, pohjataitokurssit tai pentuagility. Myös taitoja ja tottelevaisuutta, sekä eri lajien alkeiskurssit on sovellettavissa pennuille. Pennun tason ja kropanhallinnan mukaan näistä voi sitten jatkaa seuraaville kursseille kouluttajan ohjeistuksen mukaan.

Pentuaikana on tärkeää opetella paljon erilaisia alustoja, ääniä, luopumista,, oman vuoron odottamista, jne. Näitä kaikkia harjoitellaan kaikilla pentujen kursseillamme.

Pentujen kursseilla kouluttaja ottaa aina huomioon pentujen fyysisen kehityksen, ja huolehtii ettei pennuilla teetetä fyysisesti liian vaativia tehtäviä. Annamme kotitehtäviinkin aina pennuille tarvittaessa omat ohjeistukset.
kesäkuu
heinäkuu