Treenitilamme käyttöön liittyvät säännöt
Hallissa on videovalvonta!
 
Pidä kenttä siistinä, palauta käyttämäsi tavarat paikoilleen. Esteiden säilytyksestä löytyy ohjeistus hallin seinältä.
 
Hallin käyttäjä on vastuussa omasta, koiransa ja ympäristön turvallisuudesta, sekä käyttämistään välineistä. Tämä koskee myös muita hallin käyttäjän mukana olevia henkilöitä ja eläimiä. Hallin käyttäjä on velvollinen korvaamaan mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Rikkoutuneista esteistä, välineistä,  tms. tulee ilmoittaa heti Noralle, jotta hallia on kaikkien turvallista käyttää!
 
Huomioithan että tilaa kenttää voi varata ainoastaan treenaamiseen tai koirankoulutukseen, tilaa ei voi vuokrata koirien leikittämistä tai juoksuttamista varten.
 
Ethän myöskään jätä koiraasi kentälle valvomatta.
 
Ulkoiluta koirasi huolellisesti ennen treenivuoroasi, äläkä anna koirasi merkata sisällä esteisiin, seiniin, tms. Vahingon sattuessa siivoa koirasi sotkut huolellisesti hallin seinältä löytyviä ohjeita noudattaen, ja maksa sotkusakko ohjeiden mukaisesti VAU:n tilille.
 
Halliin saapuessasi puhdista koirasi lumesta, kurasta ja hiekasta, jotta matto pysyy mahdollisimman puhtaana ja ehjänä. Treenikentälle saa mennä vain puhtaissa sisäkengissä, joten ota myös vaihtokengät mukaasi!
 
Juoksunartut treenaavat hallissa juoksuhousut jalassa. Juoksunartut ovat hallissa ainoastaan oman treenisuorituksensa ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että koiran kanssa mennään kentälle tekemään oma treenisuoritus, jonka jälkeen se viedään hallista pois. Koiraa ei pidetä odotustilassa/kentällä treenisuorituksen ulkopuolella.
 
Luethan huolellisesti myös koko hallia koskevat säännöt Villähteen Agilityurheilijat RY:n sivuilta.
 
Lähtiessäsi sammuta valot ja lukitse ovi!
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.