Kausikortti 1kk
49.00 EUR
Sisältää alv. 24.00%
Varastossa: 46

KIRJOITA LISÄTIETOIHIN KUUKAUSI JOLLE KAUSIKORTIN OSTAT!

Kausikortti on voimassa kyseisen kuun loppuun. Kortti astuu voimaan kyseisen kuun alussa, tai sen jälkeen heti ostettaessa! 
Kun tilaat kausikortin verkkokaupasta, saat sähköpostilla infoviestin. Jos infoviestiä ei tule tilausta seuraavan päivän aikana, laita sähköpostia osoitteeseen putkeenmenee@gmail.com

Huom! VAKKARIRYHMÄLÄINEN! Sinulle on alekoodi! 


Kausikortti on henkilökohtainen, eikä sitä tule käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Kortti perutaan, mikäli väärinkäyttöä havaitaan. Kausikorttilainen voi kaverimaksulla ottaa yhden (1) kaverin mukaansa treenaamaan, kaverimaksu on 10€ / kerta. Kaverimaksu maksetaan ennen kaveritreenin alkua verkkokaupassamme. Kausikortin haltija vastaa kaverinsa maksun tarkistamisesta ja hallisääntöjen ohjeistamisesta kaverilleen.

Kausikortilla voi treenata vapaaasti hallin vapaina aikoina. Hallin varaustilanteen voit tarkastaa varauskalenteristamme.
Vuoroja ei varata erikseen kalenterista.

Jos hallille saapuu toinen kausikortillinen, voi yksi kausikorttilainen pitää kenttää hallussaan max. 30min kerrallaan. Aina voi myös sopia yhteistreeeistä, sopu sijaa antaa! Annetaan kuitenkin jokaiselle treenirauha.